Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie bekeurt bromfietsers in Zierikzee

Toegevoegd: 19-01-2009, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft vanochtend bij een bromfietscontrole in Zierikzee twee bromfietsers een proces-verbaal gegeven.


De controle vond tussen 07.00 en 08.30 uur plaats in de Haringvlietstraat in Zierikzee. Tijdens deze controle werden meerdere bromfietsers gecontroleerd op het bezit van een bromfietsrijbewijs, technische gebreken van de brommer en het motorvermogen werd gemeten middels de rollentestbank.

Tegen twee bestuurders is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (19-1-2009 om 19:51)
Dus als jij tehard rijd met je auto souburger dan moet je auto ook in beslag en naar de sloop is tog bezopen dat kan je niet maken die boetes zijn al hoog genoeg dus vind wat u zegt beetje onzin afz middelburger!!!
Sprinter (19-1-2009 om 19:21)
Goh, ik wist niet dat er toch nog mensen waren die nooit jong geweest zijn... Blijft gewoon jammer, die controles. Het mag best soepeler, het word niet meer leuk voor de jeugd, waardoor ze er maar af zien en zo óók wel degelijk ervaring in het verkeer mislopen. Én een leuke tijd!
Bekende (19-1-2009 om 19:15)
Wie niet horen wil, moet maar voelen? Beter bekeuren/waarschuwen ze eerst mensen die te hard gaan voor ze brommers in beslag nemen/naar de sloop brengen, beetje overdreven. Iedereen is toch jong geweest? 100km/h hoeft niet maar ietsje te hard.... Auto's kunnen ook veel harder, dan dat mag...
Zeeuw (19-1-2009 om 18:59)
Ik ben het helemaal eens met Souburger. Ten eerste zijn ze een gevaar op de weg, mede omdat ze nog niet kunnen rijden. Maar ze rijden voor het eerst van hun leven op een gemotoriseerd voertuig, en denken heel goed te kunnen rijden, wat dikwijls vies tegenvalt. Dus vernietig die scooters maar
Hendrik (19-1-2009 om 17:22)
Ik denk dat u zelf vroeger nooit een brommer heeft gehad. jammer hoor dat mensen niet begrijpen wat de jongeren in brommers zien. mvg
Anoniem (19-1-2009 om 17:18)
Souburger, zelf zeker niet jong geweest,
Cookie-instellingen beheren