Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Man voor zesde keer zonder rijbewijs achter stuur

Toegevoegd: 23-01-2009, 09.19 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - De politie heeft woensdag in Ritthem een man aangehouden die de afgelopen jaren al maar liefst vijf keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De automobilist, een 25-jarige Vlissinger, reed woensdag rond 10.50 uur over de Marie Curieweg bij Ritthem toen hij aan de kant werd gezet door de politie. De man bleek (nog steeds) niet in het bezit van een rijbewijs en kreeg daarom een bekeuring.

De Vlissinger beledigde de agenten en zodoende werd hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

De man is volgens de politie in de periode van 2005 tot 2009 al vijf keer eerder bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vraag? (23-1-2009 om 11:08)
Als ik een auto koop dan moet ik auto overschrijven op postkantoor en moet ook geldig rijbewijs tonen. Is het niet beter als zo'n figuur een auto koop bij garage? of particulier de verkoper om geldig rijbewijs van koper vraagt en dit natrekt. Anders blijft verkoper verantwoordelijk voor auto.
Mertens (23-1-2009 om 10:47)
De aanhouder wint he haha
JOOP (23-1-2009 om 10:36)
Blijkbaar maken de opgelegde straffen weinig ndruk op deze man en zijn ze waarschijnlijk te laag, anders zou hij het wel laten.
Willem (23-1-2009 om 10:31)
Gooi die auto maar in de schroot pers dan leert hij het wel af ,dat kost geld
Dina (23-1-2009 om 10:30)
Dit is absoluut niet stoer, wat als hij een familie lid van je aanrijd vind je het dan nog stoer. Gewoon een jaar vastzetten of een hele hoge boete misschien leert hij er dan iets van.
J (23-1-2009 om 10:11)
En wat denk je van de brommer dat kost zo veel dat vele het niet eens meer kunnen betalen.En denk je dat een zestienjarige eerst nog drie jaar gaat sparen dacht het niet.Trouwens er rijden er hier zo veel zonder rijbewijs.kan er zo al vier opnoemen oh ja plus drank allemaal.Brommercontrole ole ole
Cookie-instellingen beheren