Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 158 km

Treinverkeer plat door aanrijding

Toegevoegd: 29-01-2009, 10.26 uur
Treinverkeer plat door aanrijding
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg heeft donderdagochtend platgelegen wegens een aanrijding met dodelijke afloop.
 
De trein, die het station naderde vanuit de richting van Vlissingen, kwam rond 10.20 uur nabij de Agrimarkt in botsing met het slachtoffer. Het slachtoffer, naar verluid een jonge man, overleed ter plekke aan zijn verwondingen.


Vermoedelijk is er sprake van zelfdoding. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De Nederlandse Spoorwegen hebben het treinverkeer na het ongeluk stilgelegd. Tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg reden geen treinen maar bussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ooit meegemaakt (30-1-2009 om 10:18)
Ooit kreeg ik dit bericht thuis. Hulpverlening had zeer wel de best gedaan, waar ik over schrijf had te maken met iemand die zo af en toe stemmen had. Hoe kunnen jullie oordelen, hoe weten jullie wat er bij iemand omgaat, hoe weten jullie hoe zo'n bericht aankomt als de politie voor je deur staat.
Jordy (30-1-2009 om 09:24)
Heel erg wat hier gebeurt is. Heel veel sterkte gewenst aan iedereen die dit hiervoor nodig heeft. En mensen stop aub de zinloze discusies het is geen discussie forum, wat gebeurt is is al erg genoeg. Heb respect voor iedereen..
Zeeuw (30-1-2009 om 06:37)
Rust zacht jongen.
Zomaar (30-1-2009 om 00:53)
Iemand die in staat is om op deze manier een einde aan z'n leven te maken is niet meer in staat om over de gevolgen te denken. Voor iedereen die veroordeelt hoop ik dat er in jullie omgeving nooit iemand tot zo'n wanhoopsdaad komt.Laat vooral voor de nabestaanden deze persoon in z'n waarde!!!
Corina (29-1-2009 om 23:34)
Daarintegen wil ik alle familie veel sterkte wensen en zeker de machinist, want die krijgt weer de klappen te verwerken.....Maar oordeel niet over het slachtoffer....die zag maar 1 uitweg, denk daar eens aan...hoe hopeloos deze mensen zijn....
Corina (29-1-2009 om 23:32)
Voor de mensen die reageren met waarom heeft hij zich niet op een andere manier van het leven beroofd? Ik weet uit eigen ervaring, gelukkig met de juiste hulp kan ik het navertellen,als je in een zwaar depresieve situatie zit, je echt niet meer nadenkt over wie je kwetst, je denkt maar aan 1 ding.
Cookie-instellingen beheren