Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 395 km

Overlast voor verkeer door sneeuwval

Toegevoegd: 02-02-2009, 11.16 uur
Overlast voor verkeer door sneeuwval
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Zeeuwse verkeer had maandag forse hinder door de sneeuwval in de provincie.


Rond negen uur vielen de eerste sneeuwvlokken wat voor aardig wat overlast zorgde op de Zeeuwse wegen. Op onder andere de A58 werd langzaam gereden vanwege de gladheid.

In de westbuis van de Westerscheldetunnel is vanwege de gladheid enige tijd een snelheidslimiet van 80 kilometer actief geweest. In de gehele provincie is actief gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (3-2-2009 om 11:00)
Voor al die mensen die roepen dat glijden gevaarlijk is en sneeuw gevaarlijk is: doe eens een slipcursus. Leer je auto beheersen op de limiet en je zult merken dat je veel relaxter rijdt tijdens sneeuw of zware regenval. Ik word er koud noch warm van als m'n auto gaat glijden hoor....
FH (3-2-2009 om 10:04)
Nou nouw, de kindertjes hier zien ook weer eens wat sneeuw. Wat denk je ervan als je chauffeur bent, en wekelijks naar zweden-noorwegen-finland moet? Dan lach je om zo'n prut laagje sneeuw. Gas erop dus. Gang is alles, remmen? Das angst.
Breskens (2-2-2009 om 20:56)
@ Johan er was gister in wegmisbruikers een uit spraak over banden. je koopt 1 keer een set winter banden daar rijd je half jaar op en dan rijd je half jaar op je gewone banden dus of je nu 2x nieuwe gewone banden moet kopen of je koopt een set winterbanden?? dan maakt het toch niet uit.
Slippertje (2-2-2009 om 19:52)
Ach we moeten nou ook niet te serieus worden. Natuurlijk is het leuk om (verantwoord) met je auto te spelen, wie geeft er tijdens deze omstandigheden nou geen beetje extra gas in een ruime bocht. Of op een parkeerterrein even de handrem aantrekken das toch gewoon leuk?
Monteur in opleiding. (2-2-2009 om 18:02)
Johan, als je winter banden koopt, gelijkertijd met de aankoop van je auto, rij je een half jaar met je gewonen banden en de andere helft met je winterbande.. dan doe je langer met je banden en aangezien iedereen toch met zijn auto aantal jaren doet scheelt dat een keer nieuwe banden..
JEEPertje (2-2-2009 om 17:57)
'k Vind het ook heerlijk spelen met die sneeuw. Mijn werk is altijd een route door de polders van Z.Vl. en daar is veelal nog niet gestrooid. Nauwelijks ander verkeer dus een goede gelegenheid om de glij-eigenschappen van je vervoermiddel op een veilige manier te ontdekken.
Cookie-instellingen beheren