Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 205 km

Man bekneld bij eenzijdig ongeluk Grijpskerke

Toegevoegd: 03-02-2009, 22.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Bij een aanrijding op de Middelburgseweg bij Grijpskerke is dinsdag een 54-jarige man bekneld komen te zitten.


Het slachtoffer reed rond 17.45 uur vanuit de richting van Grijpskerke richting Buttinge. De man, afkomstig uit de gemeente Veere, reed door nog onbekende oorzaak naast de weg en ramde een kast van de kabelmaatschappij.

Hierna reed de auto ter hoogte van het TOTAL-tankstation tegen een boom. Het voetuig kwam uiteindelijk in een bijna droge sloot terecht. Een tegenligger kon door een uitwijkmanoeuvre een frontale botsing voorkomen.

De bestuurder, die als enige in de auto zat, zat klem op de passagiersstoel. Hij werd door brandweer uit het voertuig gehaald. De man is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Omdat de adem van de bestuurder naar alcohol rook werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Het verkeer werd omgeleid via de Jacob Catsweg en de Poppendamseweg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ashley (8-2-2009 om 08:56)
Wel heftig zeg. Beterschap !!
Marco (4-2-2009 om 19:12)
Ja, ik heb er bij staan kijken. De man was nog wel aanspreekbaar, maar had wel een flinke snee in zijn voorhoofd.
Sandra (4-2-2009 om 13:48)
Zag er inderdaad niet echt lekker uit, ik reed er langs toen het net gebeurd was en zag de bestuurder zijn hoofd uit de vooruit steken. Heel zijn hoofd onder het bloed, kreeg er kippenvel van!!
Tom (4-2-2009 om 09:25)
Ik kwam rond 18:00 uur ter plaatse en werd omgeleid door de politie. Van een afstandje zag het er best heftig uit. CD gepakt? Wat laten vallen? We zullen het nooit weten.....
Cookie-instellingen beheren