Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Aanhanger van tractor ramt auto's

Toegevoegd: 09-02-2009, 12.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Bij een ongeval zijn maandagmorgen twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt nadat een aanhanger van een tractor was losgeschoten.

Het voorval vond rond tien voor half tien plaats op de Brugstraat. De bestuurder van de tractor, een 44-jarige man uit de gemeente Goes, reed over de Brugstraat in de richting van de Oosthavendijk. De aanhangwagen raakte los van de tractor omdat deze niet geborgd was.


De aanhangwagen schoot naar de rechterzijde van de weg en ramde twee personenauto's, die daar geparkeerd stonden. De auto's raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf. Ook het wegdek raakte beschadigd.

De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (9-2-2009 om 14:53)
Oef, gelukkig is er alleen materiële schade. Heb ooit zelf onder een losgeschoten tractoraanhanger gelegen en schrok aardig toen ik de titel van dit bericht las.
Rob (9-2-2009 om 13:14)
Nog een geluk dat er alleen auto's zijn geraakt. Gelukkig waren er geen fietsers bij betrokken!
Cookie-instellingen beheren