Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Man op straat overvallen in Vlissingen

Toegevoegd: 15-02-2009, 17.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 22-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats overvallen door vier mannen.


De man werd rond 01.00 uur in de Walstraat omsingeld door de vier. Ze wilden dat hij zijn geld afstond. De mannen zouden hem slaan als hij dit niet deed en één van hen begon de 22-jarige te duwen. De 22-jarige gaf daarop zijn portemonnee aan één van de vier. Hierop gingen de overvallers en vandoor richting Scheldestraat.

De politie heeft nog geen enkel spoor naar de daders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (15-2-2009 om 19:03)
Er moet een Zeeuwse internet site komen waarop de personen die bij misdrijven betrokken zijn onmiddellijk met hun signalement en indien aanwezig met foto of film gemaakt van een beveiligingscamera voor ieder zichtbaar wordt getoond. Dit alles voor een snelle opsporing.
Ik en jij (15-2-2009 om 18:58)
Ik ree ook met me scooter door de walstraat ze propeerde mij ook al tot stoppe te dwingen ik zag al een groepje negers tege een winkel aan leune en ik neem aan dat hun het gedaan hebben
Sjon (15-2-2009 om 18:42)
Is my enkele jaren geleden ook overkomen,aangifte gedaan ,te horen gekregen dat het bekend was dat er meerdere gevallen van bekend waren op dezelelfde plaats,en er vervolgens nooit meer iets over vernomen,heeft nog steeds een enorme inpact op my als ik zo iets lees.leve onze vrienden met de pet op
Claudia (15-2-2009 om 18:29)
Ik begin steeds meer te voelen voor overal en uit elke hoek camera's..was ik eerst op tegen, maar dit wordt toch te gek..zeker bij pinautomaten, binnenstad en wat mij betref overal..wil ik best wat meer voor betalen, hoewel we genoeg betalen om het te kunnen bekostigen..ik heb niks te verbergen..
Ziellige mensen (15-2-2009 om 17:40)
Heeft hij ze niet goed kunnen zien? zo wel zoeken tot je ze gezien heb of 1 van de en dan aangeven ze moeten gepakt worden want zeeland is aan het veranderen in negatieve zin jammer is dat maar het is zeker waar en ik hoop dat de gemeente vliss dit ook ziet en er snel wat aan gaat doen
Cookie-instellingen beheren