Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 112 km

Automobiliste gewond na botsing met bus

Toegevoegd: 19-02-2009, 12.41 uur
Automobiliste gewond na botsing met bus
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding tussen een auto en een lijnbus is donderdag in Middelburg rond het middaguur een 51-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed rond 12.10 uur vanaf de Nieuwlandseweg de kruising met de Kanaalweg en de Kleverskerkseweg op. Ze kwam daar in botsing met de Connexxionbus, die naderde vanaf de Kanaalweg en werd bestuurd door een 52-jarige man uit Oudenhoorn. De buschauffeur verzuimde voorrang te verlenen.
 
De vrouw had nekklachten en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zowel de bus als de auto liepen schade op. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (22-2-2009 om 12:24)
@wemeldinge, wat een kul verhaal! Het is ONMOGELIJK om met een bus harder dan 50km te rijden op de door jou genoemde wegen! Rijd eens met ze mee, en kijk eens op de teller! Ik geef je honderd euro voor elke keer dat de teller de vijftig haalt.
Boer mieras wemeldinge (22-2-2009 om 12:12)
Wemeldinge 1 +2 hebben groot gelijk dat de bussen door het dorp denderen het is niet meer normaal je zou er inderdaad op schieten
WEMELDINGE 2 (21-2-2009 om 18:49)
@bus freak beatrixweg,,emmastraat,,spoorlaan,.julianastraat daar gaat het gewoon volle bak zo hard het kan de kasten trillen in huis ,schieten op die wegpiraten dat is het beste maar dan raak je ook de passagiers dus dat kan niet
Ano (21-2-2009 om 11:01)
@timo! knap dat jij dat uit mijn reactie opmaakt! begrijpend lezen is een kunst! en ja ik heb een rijbewijs en zelfs meerdere auto,s! @jc! leg eens uit welk lef daarvoor nodig is?
Channa (21-2-2009 om 09:45)
@ een chauffeur. je zal het misschien niet geloven, maar ja, ik geef ALTIJD richting aan als ik op een rotonde zit. heb hier in mijn wijk al 2 rotondes zitten en heb al meerdere malen bijna ongelukken zien gebeuren en nog zien de meeste chauffeurs het niet, terwijl ik toch goed hoog mijn hand ophou
Cor van Leeuwen (21-2-2009 om 07:15)
Gebeurd er eens een ongelukJE met een bus en plots zijn alle buschauffeurs de schuldigen, hoeveel bussen rijden er niet rond die niet per ongeluk een deukje rijden? Wil de eerste weggebruiker nog eens tegenkomen die nooit een foutje maakt.
Cookie-instellingen beheren