Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tribune voetbalclub in brand gestoken

Toegevoegd: 22-02-2009, 11.45 uur
Tribune voetbalclub in brand gestoken
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Onbekenden hebben zaterdagavond in 's-Gravenpolder de tribune van voetbalclub Apollo in brand gestoken.


De brand op het sporcomplex aan de Langeweg werd rond 22.10 uur ontdekt. De brandweer van 's-Gravenpolder rukte met spoed uit om het vuur te blussen.

De brandweer kon met de inzet van een straal hoge druk voorkomen dat het vuur zich uitbreidde. Wel raakte een deel van de tribune flink beschadigd. Van de brandstichter(s) ontbreekt ieder spoor.

Het is niet de eerste keer dat er brand woedde bij de voetbalclub. Op 14 februari waren ook al enkele stoelen op de tribune in brand gestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (22-2-2009 om 15:37)
Laten we iedereen in z'n waarde laten en elkaars spullen een beetje heel houden.
Christianne (22-2-2009 om 15:12)
Wat een "grappenmakers". Hoe zouden die kriminele brandstichters het vinden als hun persoonlijke eigendommen in de brand gestoken worden??? Lachen ze dan nog zo hard??? Pakken die aso's en alle schade laten betalen, tot de laatste cent. Dat zal ze leren
Jj (22-2-2009 om 14:23)
Wat jammer dat er toch (mensen) zijn ,die andermans spullen toch weten kapot te maken Ik hoop dat ze later nog is begrijpen wat zij hebben aangericht .jongens kijk is in de spiegel ,vind je dit nu zo stoer .Tjonge wat een lol ,hou er aub toch mee op !!!!
Brutus (22-2-2009 om 12:51)
Goed idee die dorpswacht ik ken daar een heele goede voor ........
Lourus (22-2-2009 om 12:39)
Het is weer triest de voetbalclub is de dupe, het zullen jongens(meisjes)zijn die niet met de sportclub verbonden zijn. De ouders zullen toch ook kunnen ruiken dat ze brandlucht bij zich hebben. Ik hoop dat ze de daders oppakken en de kosten op hun persoonlijk kunnen verhalen
Zoop (22-2-2009 om 12:35)
Ik lees net dat in de biblebelt meer vernield wordt als elders.........
Cookie-instellingen beheren