Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwerver gepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 26-02-2009, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zwerver die dacht vandaag goedkoop te 'shoppen' bij de Albert Heijn in Middelburg kwam van een koude kermis thuis.


De 31-jarige man wilde de ingangspoortjes bij de supermarkt aan de Pottenbakkerssingel verlaten met een tas vol boodschappen. Een medewerker zag de man de winkel verlaten en hield hem vervolgens tegen.

De medewerker heeft de man overgedragen aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (27-2-2009 om 09:47)
Je kan makkelijk reageren he als je het zelf goed heb die man doet dat niet voor niks maarja een voordeel heb die hij krijg nu te eten en een warm bed
Irma (27-2-2009 om 08:04)
Deze man heeft waarschijnlijk een slechte jeugd gehad ,en honger. En staat ,terwijl wij hierop reageren al lang weer op straat. Zo gaat dat toch in Nederland ?
Elise (27-2-2009 om 07:54)
Ja, er zijn in ons rijke landje nog steeds mensen die op straat leven, en de boodschappen worden dan niet gratis meegegeven, dus ik kan nog wel begrijpen dat deze man een keertje proletaris heeft gewinkeld. Dus? het kan natuurlijk niet door de beugel, maar ik kan het nou geen misdaad vinden.
Frans (27-2-2009 om 07:29)
Beetje lastig thuiskomen, voor zo'n zwerver.
Susanne (26-2-2009 om 23:47)
Dit is wel een heel brutale manier. Goed dat ze 'm hebben gesnapt.
Cookie-instellingen beheren