Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 191 km

Afval op straat vanwege brandje in perscontainer

Toegevoegd: 28-02-2009, 12.40 uur
Afval op straat vanwege brandje in perscontainer
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De inhoud van een grote perscontainer van de Middelburgse milieustraat is zaterdag op straat gegooid nadat er brand in was ontstaan.

Medewerkers van de milieustraat aan de Waldammeweg ontdekten rond 11.00 uur dat er rook kwam vanuit de container 'rest brandbaar'. De brandweer werd gebeld en die rukte met spoed uit.


Ter plekke bleek dat de brand alleen geblust kon worden wanneer de container werd verplaatst. Hiervoor werd een extra haakarmwagen van de brandweer opgeroepen. Toen de container was opgetild kon deze een stuk verder weer worden neergezet. De inhoud werd hierna op straat gegooid en afgeblust.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (28-2-2009 om 16:10)
Niet alleen de haakarm veranderd, ook de brandweerwagen zelf heeft een metamorfose ondergaan en heeft i.p.v. een blauw een oranje zwaailicht gekregen haha. Aks wij, gewone burgers, rommel op straat gooien krijgen we een reprimande of bon. Zij doen het met toestemming. Geeft niets, is nodig. haha
Haakarm (28-2-2009 om 15:20)
Die haakarm verandert wel snel van kleur
Vuilnisman (28-2-2009 om 13:02)
Wat een rommel!
Cookie-instellingen beheren