Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 93 km

Door met de Hubo formule

Toegevoegd: 18-10-2021, 15:26 uur - In samenwerking met: Hubo
Zoals het waarschijnlijk in Zeeland wel is opgevallen is Hubo bezig met de uitrol van de nieuwe formule. Een onderdeel van de nieuwe formule is dat de Multimate winkels omgebouwd zijn tot een Hubo. Dit geldt niet alleen voor de fysieke winkels van Multimate maar ook online is dit het geval. Zodat de klant altijd op een adres al zijn informatie kan vinden. Hubo.nl is de centrale plek waar de bezoekers online alle informatie kunnen vinden over de winkels maar ook over alle producten. Om een goed beeld te geven van hoe divers het aanbod is van Hubo hebben wij daar een beknopt overzicht van gemaakt om wat extra inspiratie te geven. Zodat je weet voor welke zaken je bij hubo.nl terecht kunt.

Producten Hubo
Hubo is de winkel voor de echte doe-het-zelver. Ben je op zoek naar een bouwmarkt waar je heel veel producten kunt vinden dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. Als je kijkt naar de verschillende soorten bouwmaterialen die je bij Hubo kunt vinden dan is het aanbod enorm te noemen. Als het op bouwmaterialen aankomt dan vind je bij Hubo bijvoorbeeld alle bouwstoffen die je nodig hebt. Hierbij moet je denken aan verschillende soorten platen en gips. Naast de bouwstoffen heb je ook alles voor op het dak. Denk hierbij aan verschillende soorten dakbedekking maar ook golfplaten en verschillende soorten lood. Dit zijn belangrijke producten voor de echte bouwer. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je huis goed geïsoleerd is. Daar heeft Hubo ook  veel producten voor. Er zijn namelijk verschillende manieren van isoleren die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Of het nu gaat om glas, steenwol of tempex. Je vindt het allemaal bij Hubo. Heb je de isolatie overal op de juiste manier toegepast, dan kan het zijn dat je toe bent aan de vloer. Daarom hebben ze ook veel verschillende soorten vloer- en wandtegels.

Advies op maat
Dat was nog maar een kleine greep uit de producten die je vindt bij  Hubo. Daarnaast is het assortiment enorm te noemen. Niet alleen online maar ook in de lokale winkels. In Zeeland zijn er een flink aantal Hubo winkels te vinden. In deze winkels staan experts die verstand hebben van bouwen. Dus ook voor de doe-het-zelver staan de medewerkers in de winkel klaar om je van advies te voorzien. Want dat is de uitdaging die het grote assortiment ook met zich mee brengt. Er is zo veel dat je niet altijd direct weet wat voor jouw klus het meest geschikte gereedschap of materiaal is. Doordat het winkels zijn die lokaal sterk aanwezig zijn,maken ze vaak ook nog het verschil in service. Dat komt omdat de medewerkers in de winkel uit de regio komen. Ze hebben een band met de omgeving en kennen veel mensen die in de winkel komen. Zeker als het gaat om klanten die regelmatig in de winkel komen. Kortom: voor elke klus goed advies en een ruim assortiment.
 
« Ga terug

Cookie-instellingen beheren