Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 124 km

Kindje zwaargewond na ongeluk met skelter

Toegevoegd: 22-03-2009, 17.27 uur
Kindje zwaargewond na ongeluk met skelter
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Parelmoerboog in Terneuzen is zaterdagmiddag een 8-jarig meisje uit Terneuzen zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een skelter.
 
Rond 17.00 uur raakte de sjaal van het kindje in de as van de skelter. Hierdoor raakte het slachtoffertje buiten bewustzijn. Twee ambulances en de Belgische traumahelikopter kwamen ter plaatse om het kindje te helpen.
 
Nadat zuurstof was toegediend werd het meisje met onbekende verwondingen per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Over haar huidige toestand is niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collegga van de papa (3-4-2009 om 22:36)
Met het meisje gaat het de positieve kant op (gelukkig) net terug uit het ziekenhuis heeft in coma gelegen. maar gelukkig gaat het met het meisje en ouders de positieve kant op
Isabelle (2-4-2009 om 10:09)
Ben erg benieuwd hoe het nu met het kidje is, weet iemand al iets?
Een moeder (25-3-2009 om 12:41)
Wat verschrikkelijk gewoon lekker buiten spelen en dan dit... weey iemand hoe het nu met het meisje is????
B. (22-3-2009 om 20:48)
Pff... dat is schrikken, eng hoor! heel veel sterkte voor de familie en erg veel beterschap voor het meisje!!! Dat ze er snel weer bovenop mag zijn.
Anja (22-3-2009 om 20:36)
Ik ben de mama vh jongetje wat vrijdag de 13 is aangereden.maar dat is gelukkig goed afgelopen,een paar breukjes in zijn been. nu ik dit lees,verschrikkelijk!!weet niet hoe t met t meisje is,maar wens haar en de ouders heel veel sterkte toe.
Mary-Ann (22-3-2009 om 20:27)
Ik hoop dat het weer helemaal goed komt met het kindje! Ik wens de ouders en familie veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren