Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Taxichauffeur beroofd onder bedreiging vuurwapen

Toegevoegd: 26-04-2024, 11.49 uur
Na de melding kwam flink wat politie op de been. Na de melding kwam flink wat politie op de been.
Na de melding kwam flink wat politie op de been.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Vlissingse wijk Bossenburgh is donderdagmiddag flink wat de politie op de been gekomen nadat in de wijk een taxichauffeur was beroofd. Dat gebeurde onder bedreiging met een vuurwapen.


Rond 15.45 uur liep het 39-jarige Amsterdamse slachtoffer het politiebureau in Vlissingen binnen. Hij was behoorlijk ontdaan en vertelde dat hij naar Vlissingen was gekomen om een klant af te zetten. Na de rit stapten bij de kruising Giesenburg-Hellenburg twee nieuwe klanten in, die hem vroegen naar de Valkenburg te rijden.

Toen de taxi bij de opgegeven locatie stopte, trok één van de mannen een vuurwapen. De chauffeur moest al zijn geld afstaan, waarna de twee uit de auto sprongen en er met de buit vandoor gingen. Ze renden de wijk in richting de Sterkenburg. Meerdere politie-eenheden zijn nog op zoek gegaan naar de verdachten, maar hebben hen helaas niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. De daders waren twee jonge mannen van waarschijnlijk tussen de 16 en 19 jaar oud. De twee hadden beide een donkere huidskleur en droegen donkere kleding. Eén van de twee miste een hoekje van zijn voortand. Mensen die meer weten, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem en wel via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (26-4-2024 om 18:09)
Klinkt als het gebruikelijke p*s dat weet dat ze toch wel een fopstrafje krijgen, als ze überhaupt al gepakt gaan worden. Met een beetje geluk bij de volgende fietslampjes controle...
Vlissinger (26-4-2024 om 12:15)
Klinkt als drugsverslaafde die snel een nieuwe hit nodig hadden, vlissingen heeft veel drugs verslaafde tieners.
Cookie-instellingen beheren