Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 36 km

Politie zoekt hulpvaardig duo na gewelddadige beroving

Toegevoegd: 08-08-2023, 11.56 uur
Politie zoekt hulpvaardig duo na gewelddadige beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een man en een vrouw die in de nacht van zondag op maandag in Vlissingen een vrouw te hulp schoten nadat zij op gewelddadige wijze was beroofd.


Het 19-jarige slachtoffer werd rond 00.30 uur door de twee, een man en een vrouw van rond de 40 jaar oud, afgezet bij het politiebureau. De 19-jarige was kort daarvoor in de omgeving van de Burgemeester van Woelderenlaan door een man met een wapen bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer moest daarbij haar mobiele telefoon aan haar belager afgeven.

"De hulpvaardige inzittenden reden in een donkere, vermoedelijk zwarte auto. Zij eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie", zo laat een woordvoerder weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren