Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Getuigen gezocht ernstig conflict Paul Krugerstraat Vlissingen

Toegevoegd: 31-03-2024, 23.39 uur - Update: 01-04-2024, 11.08 uur
Op deze locatie vond het conflict plaats.
Op deze locatie vond het conflict plaats.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een conflict vorige week maandag op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


De politie kreeg afgelopen maandag 25 maart omstreeks 12.00 uur de melding van een incident op de stoep van de Paul Krugerstraat, nabij de Bloemenlaan. Een 68-jarige man uit Vlissingen zou hier van zijn fiets zijn geduwd na een conflict over het feit dat de man over de stoep fietste. 

Inmiddels is er aangifte opgenomen. De politie hoort ook graag het verhaal van de tegenpartij en is daarom naar deze persoon op zoek. Ook getuigen worden verzocht zich te melden. Volgens de politie heeft de man zwaar letsel overgehouden aan het conflict. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren