Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man beroofd in Amaliapark Middelburg

Toegevoegd: 22-12-2023, 13.44 uur
Man beroofd in Amaliapark Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het Amaliapark in Middelburg is vrijdagochtend vroeg iemand het slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.


De beroving in het park langs de Laan der Verenigde Naties vond volgens de politie rond 06.00 uur plaats. Drie donker geklede mannen zouden hier een andere man hebben beroofd van zijn portemonnee. Dat gebeurde onder bedreiging met een mes.

De politie is mensen die rond 06.00 uur in de omgeving van het park waren of wellicht beelden hebben van de daders. Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M@rk (23-12-2023 om 11:03)
Ik heb zomaar het vermoeden dat Willem aardig dicht tegen de waarheid aanschurkt.
Burger (23-12-2023 om 09:45)
@ Ditjes en datjes Solliciteren bij de politie gaat niks oplossen. Bijdehante opmerkingen trouwens ook niet. Veranderingen in strafrecht en de wet wel. Kun je zelfs buiten het weekend op een ochtend niet meer veilig over straat. Gemeente zou cameras moeten plaatsen op zulke plekken zoals ook meer bij bushaltes en het jaagpad bij Vlissingen. Als ze zulk tuig niet kunnen pakken moeten ze de burger beter beschermen.
Ditjes en datjes (22-12-2023 om 20:06)
@ Willem ik zou zeggen ga solliciteren bij politie .
Willem (22-12-2023 om 17:02)
Wie oh wie zouden dat zijn en waar zouden ze vandaan komen? De buurtbewoners zullen geen twijfels hebben, het is daar al vaker feest geweest.
Cookie-instellingen beheren