Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Jongen (16) beroofd in Goes, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 05-07-2023, 12.41 uur - Update: 05-07-2023, 19.25 uur
Jongen (16) beroofd in Goes, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - In Goes is op dinsdagavond op de Westerstraat een jongen het slachtoffer geworden van een beroving. Hij moest zijn geld afstaan onder bedreiging van een mes. De politie zoekt getuigen.


Omstreeks 21.30 uur werd de 16-jarige jongen op de Westerstraat beroofd. Hij fietste door een tunneltje van de Ringbaan West toen er plotseling drie jongens voor hem gingen staan. Eén van de jongens bedreigde hem met een mes en eiste zijn geld. Vervolgens heeft het slachtoffer de inhoud van zijn portemonee, enkele tientjes, aan de jongen met het mes afgegeven. Hierna renden de drie jongens weg in de richting van Goes-Noord. 

Naar aanleiding van deze straatroof stelt de politie een nader (buurt)onderzoek in. Er wordt onder andere gekeken of er relevante camerabeelden in de omgeving zijn opgenomen. "Heeft u iets gezien, bel dan met de politie via 0900-8844", luidt de oproep van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (6-7-2023 om 18:11)
@cees Als die niet vermeld worden, dan weet je het signalement in de meeste gevallen eigenlijk al. De vraag is of ze de dader ook echt wel willen vinden of niet...
een Moeder (5-7-2023 om 15:20)
Als ik dit lees dan zou ik die jongens wel eens tegen willen komen GROTE LAFAARTS ga er voor werken als je geld nodig heb .
cees (5-7-2023 om 13:00)
Signalementen graag !
r (5-7-2023 om 12:49)
Videobeelden van benzinepomp en snackbar spinne controleren deze gasten zijn wellicht zo dom om het ook weer direct uit te geven.
Cookie-instellingen beheren