Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Jongen gewelddadig beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 29-04-2024, 15.08 uur
Jongen gewelddadig beroofd in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een minderjarige jongen is zondagmiddag in Terneuzen het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. De politie is op zoek naar getuigen.


De jongen liep rond 18.45 uur een supermarkt uit bij de Kennedylaan. Toen hij vervolgens langs een groepje van vier jongens liep, werd hij door hen aangesproken. De jongens eisten niet alleen de persoonlijke spullen van de jongen, ook werden ze gewelddadig en pakten ze de jongen stevig vast.

Het slachtoffer gaf onder dwang zijn telefoon af, maar de jongens namen het toestel niet mee. Ze lieten het vallen en gingen er vervolgens vandoor. Het slachtoffer heeft de politie geïnformeerd. Ook is er een signalement opgesteld. Alle vier de jongens waren 15 á 16 jaar oud en circa 1.80 meter lang.

Alle daders droegen gezichtsmaskers: twee volledig zwart, één zwart met rood en wit en één zwart met wit. Deze laatste persoon had een normaal postuur, droeg een pet en een zwart vest met capuchon. Verder had hij een zwarte joggingbroek aan. De jongen met het zwart-rode gezichtsmasker was dun en droeg een zwart vest en een zwarte broek.

De andere twee daders hadden een normaal postuur. De ene droeg een grijs-wit vest met capuchon en een zwarte broek. De ander droeg een zwart-grijs vest en zwarte broek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JdB (30-4-2024 om 13:09)
@Burger. Kleren kun verwisseld worden, mee eens. Maar wanneer je een groepje jongeren kent met zulke kleren die zich vaker op deze plaats ophoudt waarbij je niet vreemd opkijkt van zulk gedrag, dan kan dat best tot een of meerdere namen leiden.
Sjaak (29-4-2024 om 20:02)
1 Ding staat als een paal boven water, de Politie van Terneuzen is de strijd aan het verliezen. En De Boa zie je B.V. Alleen met Koningsdag op de markt wandelen.
Burger (29-4-2024 om 19:40)
Blank of getint uiterlijk? Kleren en maskers kunnen ze verwisselen dus dit is een signalement van niks
Ewa (29-4-2024 om 17:28)
Zou bijna zeggen dat carnival is als je signalement leest van deze vier verdachte wel sneu dat ze zich zo hebben misdragen sterkte vh jongeman is sowieso laf hoe ze zich misdragen hebben dat er geen omstanders zich mee bemoeit hebben meestal veel zwervers daar hoef je uiteraard geen hulp van te verwachte die komen alleen om geld met de handjes open schooien Terneuzen is weer flink aan het verpauperen!
p (29-4-2024 om 17:20)
Deze jongen kan nog wel iets leren ruit dit voorval. Wie loopt er nu ook voorbij zulke figuren. Bel gelijk de politie, of loop andere kant uit.
Cookie-instellingen beheren