Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 145 km

Waterschap zoekt getuigen brandje

Toegevoegd: 23-03-2009, 12.46 uur
Waterschap zoekt getuigen brandje
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Het Waterschap Zeeuwse Eilanden (WZE) is hard op zoek naar getuigen van een brandje dat gisteren woedde in natuurgebied de Grote Piet bij Arnemuiden.


Rond 22.50 uur kreeg de brandweer de melding binnen dat er nabij de Muidenweg verschillende voorwerpen in brand waren gestoken. Het vuur werd geblust. Volgens het Waterschap stonden onder meer met lijm besmeurde tapijttegels en boeken in brand. Er is een gebied van ongeveer 20 vierkante meter in vlammen opgegaan.

Volgens het schap is de lijm van de tapijttegels in de grond getrokken. Dit is slecht voor het milieu. Medewerkers van het waterschap hebben de schade vanochtend hersteld om te voorkomen dat andere recreanten hinder ondervinden van de vernielingen. Het waterschap zoekt getuigen om de daders op te sporen. Het schadebedrag is nog niet bekend.

Mensen die dit weekeinde iets verdachts gezien hebben, kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Ook kunnen ze terecht bij het waterschap: 0118-621000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (23-3-2009 om 16:07)
Schandalig! Als je dan zonodig van je vuile afval af moet, verbrand het dan in je eigen tuin en niet in dit prachtige natuurgebied!
Cookie-instellingen beheren