Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Aanrijding op A58 bij Heinkenszand

Toegevoegd: 08-04-2009, 14.00 uur
Door: Laurens Jobse

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand heeft dinsdag om 06.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto.


Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de linkerrijstrook van de A58 in de richting van Arnemuiden. Naast hem reed een vrachtwagencombinatie, bestuurd door een 52-jarige man uit Rotterdam. Deze 52-jarige man week uit naar links omdat een andere weggebruiker onverwachts van rijstrook wisselde en hij kwam daarbij in aanrijding met de personenauto.

De personenauto raakte beschadigd bij de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoo (9-4-2009 om 09:26)
Ik zie dat vaak daar, dat mensen hun auto er gewoon tussen rossen bij het invoegen of inhalen. gewoon met 60km/u invoegen en gelijk maar de linker baan om die vrachtauto snel ff in te halen. het verkeer dat al op de snelweg reed en met 120 aan komt ? nou, die moeten maar een noodstop maken of zo
Cookie-instellingen beheren