Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 9 km

Dronken vrouw rijdt tegen hek

Toegevoegd: 07-04-2009, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Een 53-jarige vrouw uit de gemeente Veere is vanmiddag onder invloed van alcohol tegen het hek van het gezondheidscentrum in Koudekerke gereden.


Omstreeks 15.30 uur werd de melding gemaakt bij de Zeeuwse politie. Agenten zijn ter plaatse gegaan en zagen de auto die de aanrijding had veroorzaakt even verderop staan. De bestuurster leek, volgens de melder, onder invloed, daarom hebben de agenten haar laten blazen.

Ondanks het feit dat zij verklaarde maar één pilsje te hebben gedronken bleek zij toch bijna 5 keer de limiet de blazen. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (9-4-2009 om 08:15)
Waar gaat dit heen vraag je? Tegen een hek, dat zie je toch staan in het bericht
As (8-4-2009 om 15:50)
Das niet slim van die vrouw. ze had beter op de fiets kunnen gaan ofzo...
Dima (8-4-2009 om 13:43)
ALCOHOL MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS ....!!!! het probleem alcohol haalt het drugs-probleem in .... waar gaat dit heen ???
Rene (8-4-2009 om 11:59)
Keihard aanpakken dit aso gedrag. volgende keer rijdt ze een kind aan dat daar net fiets. rijbewijs afnemen auto in beslag en tien stokslagen. dat softe gedoe hier in Nederland ze zal er wel weer afkomen met een boete van 400 euro. en ze stappen weer vrolijk met drank op achter het stuur!
Cookie-instellingen beheren