Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man komt onder kunststof kozijn

Toegevoegd: 08-04-2009, 16.08 uur
Door: Laurens Jobse
S-HEER ARENDSKERKE - Bij een bedrijfsongeval aan de Bewestenwege in 's-Heer Arendskerke is rond 11.00 uur een 21-jarige man uit Lovendegem (B) onder een kunststof kozijn terechtgekomen.


De man was samen met enkele collega's bezig een kunststof kozijn, kompleet met deuren en glaswerk, te plaatsen in een in aanbouw zijnde woning. Door een windvlaag viel dit kozijn uit de takels bovenop de Belg, die in eerste instantie zwaar gewond leek te zijn. 

De traumahelikopter uit Rotterdam werd ter plaatse gevraagd. Het letsel van de man viel uiteindelijk echter mee, hij klaagde over pijn op de borst. De heli werd afbesteld en de man is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren