Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bejaarde aan lot overgelaten

Toegevoegd: 16-04-2009, 18.33 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding in Kapelle waarbij een onbekende een 84-jarige fietsster aan haar lot heeft overgelaten.


De vrouw werd op zaterdag 28 maart om 16.10 uur aangereden op de Stationsstraat. Ze kwam ten val en brak haar heup. De betrokken bromfietser is helaas niet gestopt. Hij/zij reed op een opvallend (donker)bordeauxroodkleurig (brom)scooter, met veel chroom bij de wielen en aan de achterzijde.

Getuigen van dit ongeval of mensen die menen iemand te kennen met een dergelijke scooter, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (16-4-2009 om 19:12)
En dit niet afdoen met een werkstraf, maar een straf om nooit meer te vergeten.
Marinet (16-4-2009 om 18:50)
Zo iets is toch niet te geloven om een bejaarde aan haar lot over te laten,waar is het medeleven gebleven onmenselijk om door te rijden.
Cookie-instellingen beheren