Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten tijdelijk telefonisch onbereikbaar

Toegevoegd: 07-05-2009, 11.04 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Afgelopen nacht waren de politie en de alarmcentrale van de brandweer en ambulancedienst tijdelijk via de algemene telefoonnummers niet bereikbaar. Het alarmnummer 112 was wél te bereiken.


Tijdens geplande werkzaamheden van de provider aan het telefonisch netwerk ontstond een storing. Door deze storing werkten de normale telefoonlijnen, waaronder het algemene politienummer 0900-8844 niet. Mensen die belden, kregen de mededeling dat er een storing was. Het alarmnummer 112 bleef wel bereikbaar. De hulpdiensten hadden niet de indruk dat dit alarmnummer vaker werd gebeld dan normaal.

De telefoonstoring duurde van woensdag 22.30 uur tot donderdag 03.00 uur. Vanaf drie uur waren de hulpdiensten weer telefonisch bereikbaar. Er wordt overleg gevoerd met de provider om herhaling te voorkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk de Lange (7-5-2009 om 11:22)
Het is meer dan schandalig dat er op deze wijze wordt omgegaan met deze belangrijke en vaak van levensbelang zijnde telefoonnummers. Ook de berichtgeving daarover is bijzonder slap te noemen. Gaan we zo met de belangen van onze burgers om ?
Cookie-instellingen beheren