Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto's uitgebrand bij Goese flat

Toegevoegd: 14-05-2009, 03.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Op het parkeerterrein van een flatgebouw aan de Wilgenstraat in Goes zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee auto's in vlammen opgegaan.

De brandweer kreeg de melding van de brand rond 02.15 uur binnen. De Goese brandweer was op dat moment al met diverse wagens naar de zeer grote brand in 's-Gravenpolder maar had toch nog één voertuig beschikbaar voor het blussen van deze brand.
 
Aanvankelijk kreeg de brandweer twee verschillende brandadressen door maar het bleek dus te gaan om één locatie. De brandweer heeft de auto's geblust. De beide voertuigen branden volledig uit.
 
De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (14-5-2009 om 13:14)
Ik hoop dat de dader snel gepakt word en een hooge boete krijgt maar meestal zegen ze niet meer doen. Wat een laffe daad.