Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Man gewond door ontploffende duikfles

Toegevoegd: 23-05-2009, 16.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Op de Zeedistelweg in Renesse is zaterdag omstreeks 12.00 uur een 26-jarige man uit Leiden gewond geraakt door een ontploffende duikfles.


De man had zijn duikflessen laten vullen en wilde deze in zijn auto plaatsen. Op dat moment vlogen door de druk de koppelstukken eraf en boorden de flessen zich in de achterbank van de auto.

De man is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (24-5-2009 om 11:36)
Dit ongeluk was nooit gebeurd als de cilinders in goede staat waren geweest en regelmatig gekeurd waren. Maarja zolang er mensen zijn die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, zul je dit soort ongelukken blijven houden. Rare reactie , was je er bij? en is dit wel de oorzaak?
Peter zuijdwegt (24-5-2009 om 11:32)
Niet zo gepast, Duikertje. Deze man is gewond en u weet helemaal niets over de staat van diens flessen. Zo de waard is vertouwd hij zijn gasten.
Duikertje (23-5-2009 om 23:33)
Dit ongeluk was nooit gebeurd als de cilinders in goede staat waren geweest en regelmatig gekeurd waren. Maarja zolang er mensen zijn die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, zul je dit soort ongelukken blijven houden.
S_S. (duiker) (23-5-2009 om 21:26)
Wow dan blaast zo’n projektiel een weg naar buiten. AUB om erger te voorkomen een zéér gedegen onderzoek. Hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Patapau (23-5-2009 om 18:03)
Ja tis wat he jongens laatste tijd met al die gasflessen.. sterkte en je komt er boven op vriend!
Cookie-instellingen beheren