Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Naakte man uit trein Middelburg gehaald

Toegevoegd: 29-04-2024, 08.22 uur
Naakte man uit trein Middelburg gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vannacht een naakte man uit een trein gehaald in Middelburg.


De agenten kregen aan het begin van de nacht vanuit medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen het verzoek tot assistentie. In de trein bevond zich een naakte man. De agenten hebben de man uit de trein gehaald.

De nudist heeft een proces-verbaal gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi Verschuuren (30-4-2024 om 19:53)
Wat een ultieme aanstellerij hier, meneer zit kennelijk in zijn ondergoed in de trein (halfnaakt). Dat kan voor de rest geen kwaad, maar oei oei oei wat een sensatie. Zet meneer iedereen mooi voor paal, hoe je je druk kunt maken om een lijf zonder kleding. Wie is hier nu gek? We zijn allemaal hetzelfde onder dat dunne laagje beschaving. Dat het koud is, daar kun je niet omheen, maar als naakt zo gestoord is, dan weet je nog half niet wat voor gekken er buiten rondlopen.
Corrie (30-4-2024 om 12:44)
Te laat uit bed dan je kleren maar meenemen
Sportvisser (29-4-2024 om 21:45)
De 1e aandacht trekker op zondag in het pik zwart met een zwart landingsbaan op het hoofd, de ander loopt in z'n blote sjakie op zondagavond laat. Welke gekke tijd leven we toch
Burger (29-4-2024 om 19:46)
NS kleed reizigers al financieel uit met hun tarieven. Dus een nudisten trein is zon gek idee niet. Ha ha
Willem (29-4-2024 om 16:17)
Als je al zo reist met de trein, waar steek je dan je kaartje? Of zijn er speciale reistijden met korting voor nudisten? Nog geen advertenties van de NS gezien.
binair (29-4-2024 om 13:07)
Dus we hebben naast het zwartrijden ook nog het naaktrijden wordt steeds interessanter daar bij de NS
Cookie-instellingen beheren