Vrouw bekneld door aanrijding IJZendijke

Toegevoegd: 24-05-2009, 21.17 uur

Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - De brandweer heeft zondagmiddag een 28-jarige vrouw uit haar auto bevrijd. Een man en een dochtertje kwamen met de schrik vrij.

Het ongeluk vond rond 13.45 uur plaats op de Willemsweg. Een 28-jarige Duitse automobiliste reed, samen met echtgenoot en kind, richting IJzendijke toen de auto met de rechterwielen naast de weg raakte. Bij tegensturen terug de weg op schrok ze van een tegenligger waarna de auto aan de linkerzijde van de weg in een greppel reed.

Alleen de 28-jarige vrouw raakte bij het ongeval licht gewond. Zij werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze voor onderzoek werd overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Haar echtgenoot en dochtertje kwamen met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750