Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Zwaargewonde bij ongeluk N288

Toegevoegd: 24-05-2009, 21.38 uur
Zwaargewonde bij ongeluk N288
Door: Roland de Jong
BIGGEKERKE - Bij een aanrijding op de Koudekerkseweg (N288) bij Biggekerke is vanavond een 70-jarige Vlissinger zwaargewond geraakt. Een ander raakte lichtgewond.


Rond 19.00 uur kwamen twee fietsers frontaal met elkaar in botsing. Eén persoon, een 80-jarige Vlissinger, belandde in het gras en een ander, de 80-jarige, kwam hard met zijn hoofd op het wegdek terecht. Het laatste slachtoffer liep een flinke hoofdwond op.

Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Het slachtoffer is hierna naar het traumacentrum in Antwerpen vervoerd. Over de huidige toestand van de gewonde is niets bekend. De ander kon na onderzoek weer naar huis.

De oorzaak van de botsing is onbekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (25-5-2009 om 07:47)
Beterschap en sterkte voor beiden!
Cookie-instellingen beheren