Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Voetganger doodgereden op Deltaweg

Toegevoegd: 29-05-2009, 16.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
GOES - Op de Deltaweg (A256) bij Goes is vanmiddag rond 15.40 uur een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De voetganger is bij het ongeval om het leven gekomen.

Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gegaan om hulp te verlenen, maar dat mocht helaas niet baten. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer en na verloop van tijd weer opengesteld. De afslag naar de A256 vanaf richting Bergen op Zoom werd rond 18.30 uur weer opengesteld voor het verkeer.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Ook is nog onbekend wie bij het ongeval betrokken zijn. De politie heeft van betrokkenen getuigenverklaringen opgenomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De chauffeur (1-7-2009 om 15:24)
Nou wat er gebeurd is zal wel een zaak zijn van de recherche. maar vraag me af of zij ook een reconstructie doen, of anders gezegt hun best doen om andermasn eigendommen zo te begruiken dat een total los verklaring al afgegeven kan worden voordat ze beginnen. ook vraag ik me af of de man weer werkt
Barry (16-6-2009 om 16:19)
Ik heb van een vriend van mij vernomen (hij stond zelf in die file) dat de vrachtwagen over de vluchtstrook kwam aangereden. Dus niet plotseling uitweek naar de vluchtstrook.
Iemand (16-6-2009 om 13:53)
Wat weten de mensen het toch weer altijd beter, de chauffeur heeft behoorlijk hard moeten remmen (zie je aan de weg)mischien heeft hij zo hard geremd dat hij naar de vluchtstrook is gestuurd laat de politie zijn werk doen en oordeel niet te snel het is al erg genoeg voor alle partijen
Colinda (31-5-2009 om 23:28)
Voor beide partijen zeer ingrijpend,maar let wel ieder mens maakt fouten in het verkeer dat dit nu zo afloopt wil je toch voor niemand. Een beetje inlevensvermogen voor de chauffeur kan ook geen kwaad!! Voor alle betrokkenen heel veel sterkte !
Leon (31-5-2009 om 19:40)
Wildplassen mag dat wel dan,volgens mijn is dat net zo verboden dan over de vluchtstrook rijden,dus hier zijn er toch 2 fout,ze hebben allebij iets gedaan wat niet mag.
Dave (31-5-2009 om 17:11)
Oorzaak: Een vrachtwagenchauffeur die moedwillig een van de belangrijkste verkeersregels overtreed: Vluchtstrook NIET berijden! Om een minuutje tijdwinst iemand doodrijden vind ik erg!
Cookie-instellingen beheren