Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taxichauffeuse (58) mishandeld

Toegevoegd: 13-06-2009, 00.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 58-jarige Middelburgse taxichauffeuse is vanmiddag in haar woonplaats mishandeld door een automobilist.

Tussen 15.45 en 16.15 uur vanmiddag kreeg de vrouw wat onenigheid met een medeweggebruiker. Toen zij, met passagiers in haar taxibus, stond te wachten voor het rode verkeerslicht op het Seisplein stapte de man uit zijn auto en trok het portier van de taxi open.


Hierop stompte de onbekende man de vrouw in haar gezicht en maagstreek en vertrok weer. Door de mishandeling heeft de vrouw een hersenschudding opgelopen. Op het moment van de mishandeling was het erg druk op het Seisplein, dus de politie hoopt dat er zich veel getuigen melden.

Zij worden verzocht dat te doen op het politiebureau in Middelburg, of te bellen met 0900-8844. De medewerkers van het servicecentrum brengen hen dan in contact met de agent die de zaak behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-6-2009 om 15:38)
Let maar eens op het rijgedrag van de taxi's, hier wordt je inderdaad agressief van, slaan is dan uiteraard overbodig, maar ik begrijp volledig dat deze man zich niet kon inhouden, de politie moet eens extra aandacht aan taxi's besteden, vooral zaterdag nacht!
Kawa (13-6-2009 om 15:21)
Flinke vent hoor, omdat het vrouwtje misschien een foutje maakt sla je haar maar in elkaar. Hopelijk komt hij volgende keer de verkeerde tegen en meppen ze hem tegen het asfalt. Voor de man te hopen dat de collega taxichauffeurs hem niet tegen komen.
Vaisonne (13-6-2009 om 15:13)
Kijk, zo'n man mogen ze van mij het rijbewijs innemen. Als je je niet kunt beheersen hoor je niet aan het verkeer deel te nemen.
Middelburger (13-6-2009 om 14:12)
Die taxichauffeurs stunten vaak in het verkeer, ik heb zelf ook wel eens de neiging er 1 uit z'n taxi(bus) te trekken.
Peter (13-6-2009 om 13:08)
@ Karel..."Nee Karel, nee, niet vandaag" Een ander meppen omdat je onenigheid hebt met een chauffeur gaat echt te ver... ook al zijn er chauffeurs die zich god wanen in de auto van de baas die zij zelf nooit kunnen betalen.
Sander (13-6-2009 om 12:04)
Geen wonder cellen overschot de hufters lopen vrij rond op straat. Al paar mee gemaakt hoe hufterig de maatschappij wordt . Op het werk merk ik het ook al, pvda en consorten bedankt voor het creeeren vaan deze maatschappij met de geytenwollen therapie..AANPAKKKEN terug naar water en brood..
Cookie-instellingen beheren