Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 73 km

Taxichauffeuse (58) mishandeld

Toegevoegd: 13-06-2009, 00.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 58-jarige Middelburgse taxichauffeuse is vanmiddag in haar woonplaats mishandeld door een automobilist.

Tussen 15.45 en 16.15 uur vanmiddag kreeg de vrouw wat onenigheid met een medeweggebruiker. Toen zij, met passagiers in haar taxibus, stond te wachten voor het rode verkeerslicht op het Seisplein stapte de man uit zijn auto en trok het portier van de taxi open.


Hierop stompte de onbekende man de vrouw in haar gezicht en maagstreek en vertrok weer. Door de mishandeling heeft de vrouw een hersenschudding opgelopen. Op het moment van de mishandeling was het erg druk op het Seisplein, dus de politie hoopt dat er zich veel getuigen melden.

Zij worden verzocht dat te doen op het politiebureau in Middelburg, of te bellen met 0900-8844. De medewerkers van het servicecentrum brengen hen dan in contact met de agent die de zaak behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega (13-6-2009 om 12:01)
Lieve Collega , Ik wens u heel veel sterkte toe met het verwerken van deze agresiefe aanval. Het is gewoon belachelijk hoe het tegenwoordig op straat er aan toe gaat. Heel veel liefs N.N.
Jaap Vergeer (13-6-2009 om 11:31)
Walgelijk zo'n actie. Grote vent hoor! Verklaarbaar? Wegen worden steeds vaker afgesloten of zo gemaakt dat we elkaar optimaal hinderen. Zo'n idioot als deze "grote vent" raakt hierdoor zo agressief dat hij zich niet meer beheerst. Heel erg dat die taxichauffeuze de dupe is en een trauma oploopt.
Archaois (13-6-2009 om 11:06)
Het is niet alleen droevig dat we in zo'n maatschappij leven, het betreft ook een zeer laf iets. Welke vent gaat nou een vrouw slaan? Totaal respectloos. Die man moet zich voortaan gedragen als een 'heer' en zich niet door zijn emoties laten leiden. Agressiviteit is ten alle tijd uit den boze!
Wimpie (13-6-2009 om 11:05)
Walgelijk! Misschien een verplichte cursus agressiebeheersing? en een geldboete c.q. gevangenisstraf?
Zoop (13-6-2009 om 10:01)
@ jsf, en het wordt nog leuker...
Zoop (13-6-2009 om 09:58)
Ik kan me herinneren dat ik daar ooit van mijn sokken ben gereden door een taxichaufeuse die zichzelf gewoon voorrang verschafte en nog agressief toeterde en gebaarde omdat ik me aan de regels hield. Nu je het zegt, in middelburg/vlissingen rijden busjes vaak asociaal.
Cookie-instellingen beheren