Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewapende overval in Vlissingen

Toegevoegd: 13-06-2009, 01.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagavond is in Vlissingen een gewapende overval gepleegd op een winkel in de Scheldestraat.

Rond 17.30 uur kwam een onbekend aantal overvallers de winkel binnen. Zij bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. De daders namen enkele goederen mee en vertrokken weer.


De politie is meteen een onderzoek gestart en hoopt op de hulp van getuigen. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie. Dit is te bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Omdat het onderzoek nog loopt wil de politie geen mededelingen doen over het soort wapen dat is gebruikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (13-6-2009 om 17:54)
Wordt tijd dat er mensen van de PVV zitting gaan nemen in de gemeenteraad, als die het eenmaal voor het zeggen hebben zijn we zo van die raddraaiers af, mijn stem hebben ze al vast.
Voorspelbaar (13-6-2009 om 17:17)
Weer de scheldestraat, en zoals jessica zegt, de lui bij die brug van de gracht bij de bonedijkestraat stonden,lopen nu in de scheldestraat, in 3delig pak,maar werken hó maar, want anders kun je daar niet hele dagen lopen. Hercules Segherslaan bij de surinaamse buurtsuper wordt ook steeds erger !
Souburger (13-6-2009 om 13:27)
Eens maar niet helemaal,mensen in de prob.Maar er gelijk vanuit gaan dat het onze donkere medemens is?er zijn ook foute blanken,en dat het daar over het algemeen allochtonen zijn,ok.In Den haag begint het hoor mensen.
Erik (13-6-2009 om 12:25)
Als we het willen oplossen gewoon hard ingrijpen. De politie moet optreden en alles wat de wet overtreed opsluiten en zijn het buiten landers het land uit zetten weg er me! Ben het goed zat het word tijd dat wilders eens aan de macht komt! Jammer dat vlissingen zo te onder gaat
Arjan (13-6-2009 om 11:18)
Toch niet weer bij Djivi???
Eric (13-6-2009 om 11:13)
En weer de Scheldestraat . Hoe lang blijft burgemeester, wethouders en ZEKER de politie verstoppertje spelen? Applaus voor de gemeent om dat donkere tuig te verplaatsen van de Bonedijkestraat naar de Scheldestraat.
Cookie-instellingen beheren