Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Gewapende overval in Vlissingen

Toegevoegd: 13-06-2009, 01.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagavond is in Vlissingen een gewapende overval gepleegd op een winkel in de Scheldestraat.

Rond 17.30 uur kwam een onbekend aantal overvallers de winkel binnen. Zij bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. De daders namen enkele goederen mee en vertrokken weer.


De politie is meteen een onderzoek gestart en hoopt op de hulp van getuigen. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie. Dit is te bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Omdat het onderzoek nog loopt wil de politie geen mededelingen doen over het soort wapen dat is gebruikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jessica (13-6-2009 om 02:41)
Zich allemaal verplaatst naar daar dus geen wonder dat het hier verkeerd gaat het probleem verpplaatst zich alleen maar en niemand die hier aktie tegen onderneemt het wordt gewoon gedoogd om het maar zo te zeggen
Jessica (13-6-2009 om 02:41)
Inderdaad alweer de scheldestraat maar ja de politie zou ook eens wat kunnen doen aan al dat schorriemorrie wat er loopt uit bonedijkestraat en omgeving kijk maar eens wat er allemaal staat daar in de scheldestraat de dealers die altijd bij het bruggetje van de schuitvaartgracht stonden hebben
Piet (13-6-2009 om 02:25)
Lekker buurtje daar!!! Kan iemand mij vertellen wat voor volk daar woont?
Ronald (13-6-2009 om 02:19)
En de burgermeester maar zeggen dat het allemaal wel meevalt met de veiligheid in vlissingen hahaha .
Ad (13-6-2009 om 01:36)
Het houd niet op he daar. Nog even en je krijg particulieren die daar echt de boel gaan beschermen. Nog even en je moet daar met een tank gaan winkelen. Pfffff Nah beste winkeliers ik wens jullie veel succes. Althans de recht geaarde.
Jamie (13-6-2009 om 01:29)
Ze moeten eens wat daar doen,is elke keer de scheldestraat,wordt steeds erger daar
Cookie-instellingen beheren