Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ouddorp wint wedstrijd Vlissingen

Toegevoegd: 14-06-2009, 12.37 uur
Ouddorp wint wedstrijd Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het oude veerhaventerrein in Vlissingen zijn gisteren gewestelijke wedstrijden gehouden in de klasse 112.


De diverse deelnemende brandweerploegen kregen een scenario voor de kiezen waarbij sprake was van een neergestort vliegtuigje met een kettingbotsing tot gevolg. Het vliegtuigje was in brand gevlogen. Daarachter stond een grote tankwagen met gevaarlijke stoffen en daar weer achter was een personenauto tegen een ANWB-bord gereden.

De inzittende was bekneld komen te zitten door een ijzeren staaf van het bord. De brandweer moest de gewonde met behulp van een ambulanceteam bevrijden. Het vliegtuigje werd geblust met schuim en alle betrokkenen moesten in veiligheid worden gebracht.

Als eerste eindigde Ouddorp, gevolg door 's-Gravenpolder en Zierikzee. De ploeg van Sint Maartensdijk werd vierde, Wolphaartsdijk vijfde en Tholen zesde. De laatste vier plaatsen werden bezet door Veere, Stad aan het Haringvliet, Zuid-Beijerland en 's-Gravenmoer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (15-6-2009 om 13:57)
Bizon tours in Vlissingen dacht ik zo te zien.
Henk (15-6-2009 om 12:23)
Weet iemand van welke firma de bus gehuurd is?