Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Skimapparatuur bij benzinepomp

Toegevoegd: 10-07-2009, 18.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een tankstation aan de Bedrijfweg in Vlissingen werd vrijdagmiddag door de politie skimapparatuur verwijderd.

De apparatuur was aangebracht bij pomp nummer 3. De politie heeft de skimapparatuur inclusief de af te lezen pasgegevens verwijderd.


Mensen die vrijdag bij deze pomp nummer 3,hebben getankt worden gewaarschuwd alert te zijn op vreemde transacties en afschrijvingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (11-7-2009 om 00:40)
Gewoon goed opletten bij het tanken. Ow ja nog een gratis tip. Geen geld/producten geven aan die Roma bedelaar die voor de winkel staat.
Mar (11-7-2009 om 00:24)
Dit soort praktijken zijn het gevolg van de open grenzen. Geen controles meer, alles en iedereen kan zomaar binnen lopen in dit landje. En daarna begint de ellende. Dicht die grenzen en strenge controles !!!
R (10-7-2009 om 22:16)
Het blijven criminelen die roemenen
Zoop (10-7-2009 om 22:08)
Kunnen de banken dan niet nagaan wat er precies gepinned is daar ? nu is het een beetje van: moet je zelf maar in de gaten houden, zoek het maar uit. is dat de service die je van je bank nog mag verwachten ?
Zoop (10-7-2009 om 22:04)
In goes was vanavond zo ongeveer elke geldautomaat buiten gebruik, wat enorme wachtrijen gaf bij die paar automaten die nog wel werkten. en goes heeft al zo verschrikkelijk weinig pinautomaten. ik denk dat er nu zelfs mensen zonder contant geld zitten. wat een service, BAH !!!
Hans (10-7-2009 om 21:10)
Waarom weghalen? bewaak de boel en pak de daders op het moment dat ze de apparatuur demonteren. Volgens ,mij geen echte slimme actie van de politie. Wie een goed beveiligde PIN automaat kan ontwikkelen verdiend de Nobelprijs voor techniek!
Cookie-instellingen beheren