Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto botst achterop tractor bij Noordwelle

Toegevoegd: 29-04-2024, 17.45 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Op de Stoofweg (N651) bij Noordwelle is maandagmiddag een personenauto achterop de aanhanger van een tractor gereden. Na onderzoek bleek de persoon niet (ernstig) gewond te zijn geraakt.


De aanrijding vond rond 16.15 uur plaats nabij de kruising met de Kuijerdamseweg. Na de melding gingen ambulancemedewerkers ter plekke om de automobilist te onderzoeken. Hij bleek niet naar een ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. In de tractor raakte ook niemand gewond.

Bergingsbedrijf Ista heeft de personenauto rond 16.15 uur getakeld. De bestuurder van de auto is meegegaan met de politie.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (30-4-2024 om 12:40)
Zat ie te slapen, een tractor rijdt toch zeker nu al rond de 40 km/u en aan de kipper zie je toch dat het een voertuig is dat trager rijdt lijkt me. Sterkte.
Tor (29-4-2024 om 21:31)
Gelukkig geen zwaar gewonden. Deze keer geen bomen om als schuldigen aan te wijzen. Want het valt mij op, dat bij veel ongelukken in Nederland, om wat voor redenen dan ook, als er bomen staan, de bomen de schuld krijgen. Het ligt namelijk nooit aan de bestuurder. Het voertuig kan naar de sloop.
Cookie-instellingen beheren