Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer redt schaap uit sloot

Toegevoegd: 29-07-2009, 13.35 uur
Brandweer redt schaap uit sloot
Door: Jan-Willem Kempeneers

OUD-VOSSEMEER - De brandweer heeft woensdag een schaap uit de sloot gehaald langs de Oud-Vossemeersedijk. Het schaap is met een kruiwagen naar de eigenaar gebracht.


Even voor het middaguur kreeg de brandweer een melding van een te water geraakt schaap. Eén van de duikers ging ter plaatse direct in het water. De duikers slaagden er in om zonder veel moeite het schaap op het droge te krijgen.

Met een kruiwagen is het doorweekte dier vervolgens bij de eigenaar gebracht. Uit de reddingsactie blijkt dat de brandweer niet alleen voor mensen maar ook voor het redden van dieren in actie komt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (29-7-2009 om 14:53)
Kijk...hier word ik nou echt blij van!!! dat er ook weer een leven wordt gered van een dier door de hulpverleners.Bravo en goed gedaan brandweermannen,jullie hebben goed werk geleverd!
Berebotje (29-7-2009 om 14:26)
Echt goed dat ze het schaap hebben gered. GO BRANDWEER (= !
San (29-7-2009 om 14:23)
Helden :-)
Cookie-instellingen beheren