Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Kind zwaargewond na val van trampoline

Toegevoegd: 03-08-2009, 21.31 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op een camping net buiten Grijpskerke is maandagavond een kindje zwaargewond geraakt toen het van een trampoline viel.
 
Het ongelukkige voorval deed zich rond 20.45 uur voor op een camping aan de Jacob Catsweg. Het onfortuinlijke kind, waarvan nog geen gegevens bekend zijn, kwam naast de trampoline op de grond terecht. In eerste instantie leek het erop dat het kind zich niet meer goed kon bewegen. Daarom werd de assistentie ingeroepen van de traumahelikopter uit Nijmegen ingeroepen.
 
De helikopter is uiteindelijk niet meer ingezet. Hoe het kind er nu aan toe is kon de politie vanavond echter nog niet zeggen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (4-8-2009 om 11:18)
Ik heb zelf een trampoline met een net er om heen maar dan kan het ook gebeuren dat ze er tussen vallen. En een net is niet verplicht. Is het ook niet zo dat je als ouder ook moet opletten. Maar toch sterkte voor het kindje en de ouders
R (4-8-2009 om 10:58)
Er is daar geen net aanwezig maar er zijn daar wel strenge regels want ik spring daar ook wel is en ik heb me voet daar ook wel is gebroken maar als je op de trampoline gaat dan weet je dat er wel is wat kan gebeuren.
Kobuss (4-8-2009 om 10:54)
Ik heb een idee! We kunnen ook alle kinderen opsluiten tot ze een jaar of 20 zijn, dan kan er nooit meer wat mis gaan, heb je er als ouders ook geen omkijken meer naar!! Want dat is wat ze tegenwoordig willen, alles zo veilig (on)mogelijk maken zodat je als ouder niet meer hoeft op te letten!
Moos (4-8-2009 om 10:37)
Hier worden eigen tekortkomingen veroordeelt. We hebben nu eenmaal niet alles in de hand en kunnen dit soort vreselijke dingen niet voorkomen. Een net of niet een trampoline is hartstikke leuk maar nooit zonder risico maar wat is dat wel...?
MvD (4-8-2009 om 09:43)
Uit de tekst kan ik niet opmaken of er wel of geen net aanwezig is. De conclusie uit eerdere reacties lijkt me dan ook voorbarig. Een ongeval kan net zo goed gebeuren bij het betreden of afstappen van een trampoline.
Een moeder (4-8-2009 om 09:34)
Een net is toch verplicht??? Graaf hem anders in, maar ook dan in gegraven en met net kan er altijd wat gebeuren. Ouders en kindje HEEL VEEL STERKTE
Cookie-instellingen beheren