Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes arrestaties in Vlissingen

Toegevoegd: 04-08-2009, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het kader van de aanpak van overlast in het Middengebied van Vlissingen heeft de politie dinsdagmiddag en -avond zes aanhoudingen verricht.


Er werden zes personen in de leeftijd van 24 t/m 53 jaar aangehouden waaronder vijf Vlissingers en één Middelburger. Allen waren in het bezit van een kleine hoeveelheid harddrugs die door de politie in beslag zijn genomen.

De aangehouden personen zijn in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (5-8-2009 om 11:06)
Prima actie van de Politie, ga zo door. Eindelijk tonen ze keer op keer aan dat ze het probleem in deze wijk daadwerkelijk willen aanpakken. Zo wordt het een wijk waar geen enkele plaats meer is voor dealers en ander werkschuw tuig dat daar geen bestaansrecht meer heeft. Hoop op meer vervolg acties
Zoop (5-8-2009 om 09:35)
Goed zo, harddrugs flink aanpakken, illegale softdrugs dealers ook. Nu alleen de afkickkliniek van emergis nog eens ontdoen van alle huisdealers daar... Ja ja, opsluiten is makkelijk, mensen van hun drugsprobleem afhelpen is blijkbaar niet meer nodig. Wat een mooi regime in nederland.... toch?
Havermout (5-8-2009 om 09:24)
Dit zouden ze in terneuzen bijv ook eens moeten doen. Gewoon blijven controleren en mensen oppakken tot er geen meer overblijft die drugs bij zich hebben. Oh nee, in nederland worden ze na een paar uur weer in vrijheid gesteld en gaan ze gewoon verder
Goed (5-8-2009 om 01:19)
Kijk dat gaat de goede kant op
Hatty (4-8-2009 om 22:38)
Well done!!!
Cookie-instellingen beheren