Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Poortvlietsedijk

Toegevoegd: 08-08-2009, 14.37 uur
Gewonde bij ongeval Poortvlietsedijk
Door: Jan-Willem Kempeneers

SCHERPENISSE - Zaterdagmiddag is één persoon gewond geraakt nadat deze met zijn voertuig van de Poortvlietsedijk was gereden.


Even voor één uur 's middags raakte de bestuurder door nog onbekende oorzaak van de weg, raakte een boom en belandde onderaan de dijk. Toen de ambulance ter plaatse kwam werd assistentie gevraagd van de brandweer uit Sint-Maartensdijk om de bestuurder middels een wervelplank naar de ambulance te dragen.

De brandweerlieden hadden de klus binnen korte tijd geklaard waarna het slachtoffer per ambulance overgebracht kon worden naar het ziekenhuis. Over het letsel van de bestuurder is niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de totaal vernielde bestelbus geborgen. Het verkeer werd ten tijde van het ongeval en de berging over één rijstrook geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HGT (8-8-2009 om 19:08)
Was denk hard gegaan want toen ik aan kwam rijden was het net gebeurt de plaggen met grond lagen over de hele rijbaan...maar voor de mensen die er als eerste bij waren parkeer voortaan de auto in de berm want het is geen prettige bocht want klapte bijna op de achterste auto.
Cookie-instellingen beheren