Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser ernstig gewond in Hulst

Toegevoegd: 08-08-2009, 17.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HULST - Bij een aanrijding in Hulst is zaterdag aan het einde van de middag een bromfietser ernstig gewond geraakt.
 
Het slachtoffer kwam door nog onbekende rond 16.40 uur op de Zoetevaart met een 39-jarige Belgische automobilist uit Gent. De gewonde, een 24-jarige man uit Sint Niklaas (B) had een flinke hoofdwond en was niet aanspreekbaar. Twee ambulances en de traumahelikopters uit Rotterdam en Brugge werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. De gewonde heeft mogelijk hersenletsel opgelopen.


De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek verricht. De beide voertuigen zijn meegenomen naar het politiebureau in Hulst. Volgens de politie vond het ongeluk vermoedelijk plaats nadat de bestuurder van de motorscooter de macht over het stuur verloor kwam deze in botsing met de auto.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (10-8-2009 om 16:06)
Vreselijk, beterschap!!! lijkt mij een bromscooter,zo op de foto te zien maar doet er niet toe.Helaas moeten wij op veel plaatsen op de weg, ook waar 50 gereden wordt dat mogen wij niet!Soms rij ik liever op t fietspad,soms niet.Sterkte slachtoffer en automobilist van een volwassen scooterrijder.
Frans (10-8-2009 om 03:53)
@Anoniem, ik weet niet of jij bekend bent met de verkeersregels, maar brommers horen tegenwoordig (binnen de bebouwde kom) op de weg te rijden, en niet op het fietspad.
Karel (10-8-2009 om 00:39)
Was geen bromfiets maar een motorscooter
Anoniem (9-8-2009 om 14:22)
Wel erg voor beide partijen maar ik denk dan maar zo waarom rijdt een bromfietser op de weg ? ligt toch een fietspad en is niet zo dat hij de weg wou oversteken want is daar geen oversteek plek die een paar meter verder
Peter (8-8-2009 om 20:51)
Sterkte!
Zeeuws meisje (8-8-2009 om 19:09)
Waarom 2 helicopters?? Verder wens ik de scooterrijder natuurlijk het allerbeste toe
Cookie-instellingen beheren