Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bouwkeet in brand in Middelburg

Toegevoegd: 15-08-2009, 11.41 uur
Bouwkeet in brand in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer heeft vrijdagavond laat een brandende bouwkeet geblust langs de Veerseweg in Middelburg.

Net voor middernacht kwam de melding dat de keet in brand zou staan. De brandweer van de post President Rooseveltlaan rukte met spoed uit om het vuur te blussen. De spuitgasten waren binnen een kwartier ter plekke.

Omdat er mogelijk gasflessen in de keet stonden werd het publiek op afstand gehouden. De brandweer heeft de brand geblust. De keet liep met name aan de binnenzijde flinke rook- en waterschade op.

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en heeft daarom foto's gemaakt van alle omstanders. Vorige week woedde ook al brand in een keet langs de Veerseweg. Ook toen was er vermoedelijk sprake van brandstichting.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy de Graaf (15-8-2009 om 18:09)
Is de lol van het coniferen in brand steke eraf en gaan ze nu over op bouiwketen? Als ze al ooit gepakt worden, zullen ze wel snel weer terug op straat staan en wie weet wat dan het volgende is na de bouwketen.
Andre (15-8-2009 om 16:16)
Na de coniferen nu de bouwketen?
Moeders (15-8-2009 om 13:00)
Zijn de heggen op soms? Of wordt daar te goed op gelet? Het moet toch niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren