Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Duiker in problemen bij Kattendijke

Toegevoegd: 13-08-2009, 22.43 uur
Door: Roland de Jong
KATTENDIJKE - Een duiker is donderdagavond in problemen gekomen in de Oosterschelde tussen Kattendijke en Wemeldinge.
 
Het duikongeval deed zich rond 20.45 uur voor bij de Kattendijksedijk. De ambulancedienst riep aanvankelijk de assistentie in van de traumahelikopter uit Nijmegen, maar de helikopter hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen.
 
De duiker was uiteindelijk aanspreekbaar en is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe de duiker precies in problemen is gekomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Zuijdwegt (16-8-2009 om 10:38)
Klopt , duiken is een vak! Eerst je a diploma en zo opwerken aan je carriere als duiker. Ben zelf al een paddy en weet er alles van. Sterkte
Bert (15-8-2009 om 13:07)
Ook getrainde duikers komen wel is in de problemen dussssssssss
Mar (15-8-2009 om 08:54)
Iedereen denkt maar dat ie kan duiken maar de meesten leren het in een zwembad en in de zee is het toch ff anders. Het wordt tijd dat er regels komen en alleen onder begeleiding in onze o zo mooie oosterschelde duiken. Je wordt er gek van zomers langs de dijk. Doe daar eens iets aan.
Cookie-instellingen beheren