Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij aanrijding Nieuwdorp

Toegevoegd: 25-08-2009, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een aanrijding op de Bernhardweg West tussen Middelburg en Nieuwdorp zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 16.40 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing ter hoogte van hectometerpaaltje 23,5. Direct werden meerdere ambulances, brandweerwagens en de traumahelikopter ter plekke gestuurd.
 
Eén persoon kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Twee betrokkenen zijn gewond geraakt. Rond 17.40 uur is de traumahelikopter uit Nijmegen ter plekke gekomen om te assisteren. Met de helikopter is één van de gewonden afgevoerd naar het ziekenhuis in Tilburg. De andere gewonde is per ambulance afgevoerd.
 
De weg is gestremd vanwege bergingswerkzaamheden. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek verricht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hallo (13-9-2009 om 17:18)
Reactie op Taxi: Misschien ben je wat te snel met je oordeel..
Verbazing (26-8-2009 om 20:48)
Wat zijn we weer bezig met de heli's. Wees blij dat ze er zijn en waar die vandaan komt maakt niet uit. Heeft iemand ook gedacht aan het slachtoffer? Ja, een paar. Eigen schuld of niet.............hoe zou het ermee zijn? Veel beterschap!!!
Dankwart (26-8-2009 om 09:38)
Volgnes mij hebben sommige mensen niet veel verstand van de trauma heli. Ik kom zelf regelmatig tegen op mijn werk dat hij een patient brengt en weet dus ook hoe groot dat de regio is waar de trauma zijn diensten moet bewijzen.
Cynthia (26-8-2009 om 08:49)
Misschien is de heli van Brugge al wel ergens anders naar toe geroepen? Dan moet je uitwijken naar een andere mogelijkheid he.
Taxi (26-8-2009 om 08:29)
Door onduidelijke oorzaak??? wat denk je van proberen inhalen gebeurd daar nog zo vaak was wachten op een ongeval. je zal verdorie die idioot maar tegenkomen beterschap slachtoffer
Bart (25-8-2009 om 23:03)
@Carbaat: Heb jij er al verstand van, heh? weet je van hoeveel factoren dat afhangt? Wie zegt dat de trauma uit brugge geen melding had? hoelaat heeft het ambulancepersoneel de hulp van de heli gevraagd? dat hoeft ook niet gelijk te zijn, hoor.
Cookie-instellingen beheren