Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Zwaargewonde bij ongeval in Vrouwenpolder

Toegevoegd: 27-09-2002, 20.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder, Zeeland, heeft zich vrijdagmiddag een ernstig ongeval voorgedaan.

Momenteel is niet precies duidelijk wat er is gebeurd, volgens bronnen zou er een fietser tegen een scooter zijn gereden in een tunneltje. Een van de twee heeft daarbij een neurotrauma opgelopen, in 'normale taal' betekent dit dat het slachtoffer in- of uitwendig letsel heeft in zijn hoofd en/of wervels.

Hierbij werd de traumahelikopter Lifeliner 2 ingezet uit Rotterdam. De patiënt is overgebracht naar ziekenhuis Walcheren van waaruit hij, na de EHBO bezocht te hebben, met spoed (en onder politiebegeleiding) is overgebracht naar het Dijkzicht ziekenhuis in Rotterdam.

De trauma arts van de helikopter is meegegaan in de ambulance, de 73-25 uit Vlissingen. De overige bemanningsleden van de traumahelikopter, een verpleegkundige, een extra arts en de piloot zijn omstreeks 18.30 teruggevlogen naar de basis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren