Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie botsingen rond dezelfde tijd

Toegevoegd: 29-08-2009, 00.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Goes, Zierikzee en Terneuzen vrijdagmiddag rond dezelfde tijd meerdere voertuigen beschadigd geraakt.


Alle botsingen vonden rond 16.00 uur plaats. Op de N59 bij Zierikzee vond een botsing plaats toen een 55-jarige vrouw uit Zierikzee over de N59 reed, komende uit de richting van de Houwersweg. Zij kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 22-jarige man uit Breda moest remmen.

Er volgde een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten. Een blaastest wees uit dat de vrouw ruim 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren.

Op de Deltaweg bij Goes gebeurde rond hetzelfde tijdstip ook een aanrijding. Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Deltaweg in de richting van Goes. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 43-jarige man uit Lipperscheid (L) moest remmen. Er volgde een botsing waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.

De botsing in Terneuzen vond plaats in de Lange Reksestraat. Een 50-jarige automobilist uit Hulst wilde hier linksaf de Ambachtstraat inrijden. Een in dezelfde richting rijdende 19-jarige bestuurder uit Terneuzen had dit te laat in de gaten. Hij probeerde nog te remmen maar beide auto's kwamen toch met elkaar in botsing. Ook hier was er alleen materiële schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jr (29-8-2009 om 11:31)
Die jongen van terneuzen kon niet stoppen nee hij kwam al te hard aanrijden vanaf de harmaweg en moest toen ook al uitwijken voor een auto om dat hij de bocht te ruim nam en daarna weer plankgas veder dus vandaar dat hij niet meer kon remmen voor die man uit hulst die wou afslaan..
Jaap Vergeer (29-8-2009 om 10:55)
Autorijden is werk. Niet met je mobieltje spelen of je Tomtom, voor je kijken en goed anticiperen. Afstand houden. In 2 gevallen had dan mogelijk de aanrijding voorkomen kunnen worden. 4,5x de limiet blazen dan heb je dus wel heel erg veel op. Niemand heeft haar verhinderd te gaan rijden?
Ikke (29-8-2009 om 04:10)
Dezelfde rij-instructeur gehad misschien?...
Cookie-instellingen beheren