Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden na wilde achtervolging

Toegevoegd: 11-09-2009, 18.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Een wilde achtervolging van de Belgische politie is vandaag in Axel geëindigd in een aanrijding met gewonden.


Rond 13.55 uur kwamen op de Langeweg, de N258, een auto van een speciale eenheid van de Belgische politie en een andere personenauto met elkaar in botsing. De Zeeuwse politie wil niet op de zaak aangaan, maar doet wel onderzoek naar het ongeval. De beide voertuigen hadden een Belgisch kenteken.

Over het aantal slachtoffers is niets bekend. Ook is onduidelijk hoe erg zij er aan toe zijn. De beide voertuigen zijn weggesleept voor onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (11-9-2009 om 22:48)
Waarom staat in dit bericht niet gewoon wat er gebeurd is? Namelijk dat de auto gewoon van de weg is gereden door de belgische politie en de inzittenden zijn geboeid!! Niks geen opngeluk, maar gewoon een goeie actie van de politie. Als je niet vlucht raak je ook niet gewond!!
Gigi (11-9-2009 om 22:13)
De inzittende/ bestuurder zullen wel iets gedaan hebben wat echt niet door de beugel kon, anders doet een politie dat niet zo snel. Misschien was er wel weer een stel ontsnapt uit de gevangenis in België?? Ben blij te lezen dat er buiten de inzittenden verder geen gewonden of erger zijn gevallen.
Polly (11-9-2009 om 21:37)
Goeie aktie van de politie. Moet je maar normaal doen!
F (11-9-2009 om 21:07)
Begreep van een chauffeur dat ie vol in de ankers moest om een aanrijding met deze auto's te voorkomen toen de bmw van de weg gedrukt werd... Had makkelijk héél anders af kunnen lopen met deze 'aanhouding' > wat als er een derde partij bij betrokken was geraakt??? Pff politie...:-(
Sow (11-9-2009 om 20:12)
Sodeknetter... Die hebben wel een verdomd goede reden gehad voor deze actie (achtervolging en van de weg drukken) wil ik wel meer van weten....Blij dat er geen omstanders geraakt zijn.
Sjors (11-9-2009 om 19:49)
Als de Belgische politie deze auto achtervolgde tot in NL met dit als gevolg zal het zeker niet om een diefstal van een pakje boter gaan... Gelukkig geen onschuldige omstanders bij betrokken. Verder goed gewerkt Belgische politie. 1e straf is al gegeven! BMW? Vast een interventie-eenheid..(A.T.)
Cookie-instellingen beheren