Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bezitter balletjespistool opgepakt

Toegevoegd: 14-09-2009, 23.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanmiddag een 16-jarige Vlissinger aangehouden wegens het bezit van een balletjespistool.


Een agent was aan het einde van de middag in Blikkenburg aan het surveilleren naar aanleiding van klachten met betrekking tot overlast in die buurt. Ineens zag de agent een jongeman lopen met een niet van echt te onderscheiden balletjespistool. De jongen werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De jongen beaamde dat hij met zo'n soort wapen iemand flink aan het schrikken kon maken. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (15-9-2009 om 10:12)
Natuurlijk is de politie ook wel eens bang, ze zouden wel erg stom zijn als ze dat ooit niet eens zouden zijn. Zeker teveel films gekeken ?
Nic (15-9-2009 om 09:53)
Bang? Van wie zouden ze bang moeten zijn dan? Neem van mij aan, de politie is voor niemand bang!
Jan (15-9-2009 om 09:22)
Wat aan kansloze reactie, burger. Klagen mag, als je verstand van zaken hebt!!
Burger (15-9-2009 om 08:49)
Jonge jonge er mag tegenwoordig helemaal niks meer, i.p.v jongens van 16 kunnen ze beter de echte criminelen in vlissingen pakken maar dat durven ze weer niet dat zijn ze simpel weg bang.
Cookie-instellingen beheren